USD 45,34 EURO 53,31 ALTIN 6.840,55
Yükleniyor...

Ana Sayfa Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 1 Mayıs mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 1 Mayıs mesajı

İstanbul’da 1 Mayıs: Taksim ve Saraçhane’ye sıkı güvenlik Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla sosyal medya üzerinden yayımladığı mesajla tüm işçilere ve emekçilere teşekkür etti.
Haber Merkezi Haber Merkezi 01 Mayıs 2025, 11:13 01 Mayıs 2025, 11:13 1 dk okuma 14 Okunma

Haberin Devamı


İstanbul’da 1 Mayıs: Taksim ve Saraçhane’ye sıkı güvenlik

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla sosyal medya üzerinden yayımladığı mesajla tüm işçilere ve emekçilere teşekkür etti.

Mesajında, Türkiye’nin büyüme yolculuğunda emekçilerin katkısını ön plana çıkaran Erdoğan, alın teriyle çalışan her bireyin, ülkenin kalkınmasında kilit bir rol üstlendiğini ifade etti.

“Ülkemizin büyümesi, milletimizin güçlenmesi, Türkiye’nin ilerlemesi için alın teri döken, didinen, uğraşan, fedakârca çalışan tüm işçi kardeşlerimin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik ediyor, ülkemizin dört bir yanındaki tüm çalışanlarımıza selamlarımı gönderiyorum” dedi.

Muradiye Külliyesi’nde Hümâ Hatun Anma Programı Düzenlendi

Günün Manşeti

Muradiye Külliyesi’nde Hümâ Hatun Anma Programı Düzenlendi
Haberi Oku

Etiketler:
Bu habere tepkiniz nedir?
Haber Merkezi

Haber Merkezi

Yazarın tüm makale ve analizlerine aşağıdaki butona tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Sıradaki Haberi Yükle: Meteoroloji'den 12 il için toz taşınımı uyarısı