USD 44,85 EURO 52,87 ALTIN 6.893,40
Yükleniyor...
Ana Sayfa Genel Ticaret Bakanı Ömer Bolat Budapeşte...

Ticaret Bakanı Ömer Bolat Budapeşte Büyükelçiliği’ni Ziyaret Etti

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de, Türkiye’nin Budapeşte Büyükelçiliği’ni ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Haber Merkezi Haber Merkezi 28 Ocak 2026, 11:16 28 Ocak 2026, 11:16 2 dk okuma 8 Okunma

Habere Devam Edin

MACARİSTAN / TEKHA

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de, Türkiye’nin Budapeşte Büyükelçiliği’ni ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Türkiye-Macaristan JETCO Toplantısı İçin Budapeşte’de

Bakan Bolat, Türkiye-Macaristan Ekonomik ve Ticari Ortak Komitesi (JETCO) Toplantısı’na katılmak ve bir dizi resmi görüşme gerçekleştirmek amacıyla Macaristan’a bir ziyaret gerçekleştirdi. Programı kapsamında Budapeşte Büyükelçiliği’ne giden Bakan Bolat, Büyükelçi Gülşen Karanis Ekşioğlu ile bir araya geldi.

“İlişkiler Hakkında Bilgi Aldık”

Ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan Bakan Bolat, şu ifadeleri kullandı:

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Erzurumspor’a Tebrik Mesajı

Dikkatinizi çekebilir

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Erzurumspor’a Tebrik Mesajı
Haberi Oku

“Bugün Türkiye-Macaristan JETCO Toplantısını gerçekleştirmek ve birtakım resmi görüşmelere katılmak üzere Budapeşte’deyiz. Programımız kapsamında Budapeşte Büyükelçiliğimizi ziyaret ederek Büyükelçimiz Sayın Gülşen Karanis Ekşioğlu’dan Türkiye-Macaristan ilişkileri ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldık. Sayın Elçimize ve elçilik çalışanlarımıza sıcak misafirperverlikleri için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.”

Etiketler:
Bu habere tepkiniz nedir?
Haber Merkezi

Haber Merkezi

Yazarın tüm makale ve analizlerine aşağıdaki butona tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Sıradaki Haberi Yükle: Bakan Yerlikaya’dan Manisa’daki Kadın Cinayetine Sert Tepki: Müfettiş...