USD 44,83 EURO 52,84 ALTIN 6.909,73
Yükleniyor...
Ana Sayfa Genel İran Güney Bölgelerinde Füze Fırlatacak

İran Güney Bölgelerinde Füze Fırlatacak

İran Güney Bölgelerinde Füze Fırlatacak İran, 19 Şubat Perşembe günü Umman Körfezi ve çevresinde gerçekleştirilecek füze denemeleri nedeniyle bölgedeki pilotları uyaran bir NOTAM yayınladı.
Haber Merkezi Haber Merkezi 19 Şubat 2026, 01:13 19 Şubat 2026, 01:13 1 dk okuma 12 Okunma

Habere Devam Edin

İran Güney Bölgelerinde Füze Fırlatacak

İran, 19 Şubat Perşembe günü Umman Körfezi ve çevresinde gerçekleştirilecek füze denemeleri nedeniyle bölgedeki pilotları uyaran bir NOTAM yayınladı. ABD Federal Havacılık İdaresi tarafından yapılan açıklamada, İran’ın yarın TSİ 06.30 ile 16.30 saatleri arasında ülkenin güneyindeki bölgelerde füze fırlatacağı konusunda havacılık duyurusu (NOTAM) paylaştığı kaydedildi.

Umman Körfezi Çevresinde Hareketli Saatler Bekleniyor

Hakan Fidan, Fransız Mevkidaşı Barrot İle Görüştü

Dikkatinizi çekebilir

Hakan Fidan, Fransız Mevkidaşı Barrot İle Görüştü
Haberi Oku

Söz konusu duyuruya göre, fırlatma faaliyetlerinin gerçekleştirileceği saat aralığında hava trafiğinin güvenliği için belirli koordinatların uçuşa kapatıldığı veya uyarı kapsamına alındığı bildirildi. ABD Federal Havacılık İdaresi, İran’ın bu hamlesini yakından takip ettiklerini belirterek bölgedeki sivil havacılık trafiği için yayınlanan bildirinin detaylarını paylaştı.

Etiketler:
Bu habere tepkiniz nedir?
Haber Merkezi

Haber Merkezi

Yazarın tüm makale ve analizlerine aşağıdaki butona tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Sıradaki Haberi Yükle: Bakan Bayraktar Paris’te Yoğun Enerji Diplomasisi Yürüttü