USD 45,12 EURO 52,75 ALTIN 6.703,28
Yükleniyor...
Ana Sayfa Genel Bahçeli: “Terörsüz Türkiye Hedefi Tarihi...

Bahçeli: “Terörsüz Türkiye Hedefi Tarihi Bir Fırsat Kapısıdır”

Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
Haber Merkezi Haber Merkezi 24 Mart 2026, 09:15 24 Mart 2026, 09:15 2 dk okuma 61 Okunma

Habere Devam Edin

ANKARA / TEKHA

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Türkiye’nin küresel bir güç olma yolunda yeni bir imkan yakaladığını belirten Bahçeli, “Terörsüz Türkiye” hedefinin tarihi bir fırsat olduğunu vurguladı.

“Türk ile Kürdün Kardeşlik Baharı”

Türkiye’nin ve bölge ülkelerinin kalıcı barışa kavuşmasının dayanışma ve birliktelikle mümkün olacağını ifade eden Bahçeli, terörle mücadele ve toplumsal huzur konusundaki kararlılığını şu sözlerle dile getirdi:

“Asırlar öncesinde olduğu gibi devletimizin küresel güç olması için yeni bir imkan doğmuştur. Türk ve Türkiye Yüzyılı atılımı bunun için muteber bir yol haritasıdır. Aynı şekilde Terörsüz Türkiye hedefi önümüzdeki tarihi bir fırsat kapısıdır. Türkiye’nin ve bölge ülkelerinin kalıcı ve kapsayıcı barış ve bayram ortamına kavuşması evvela dayanışmayla, yardımlaşmayla, aynı kıbleye dönmenin, aynı safta birleşmenin emsalsiz mükafat ve mücadelesiyle sağlanacaktır. Terörsüz Türkiye, Türk ile Kürdün kardeşlik baharıdır, aramızdaki kuklacıları söküp çıkarıyoruz. Türk ile Kürt bozulamayacak kardeşliğin nişanesidir. Hepimiz Türkiye Cumhuriyeti’yiz.”

Van’da Sumud Filosu’na yapılan saldırı kınandı

Dikkatinizi çekebilir

Van’da Sumud Filosu’na yapılan saldırı kınandı
Haberi Oku

“Asıl Rejim Değişikliği İsrail’de Yaşanmalıdır”

Konuşmasında dış politikaya ve Orta Doğu’daki gelişmelere de değinen Bahçeli, ABD yönetimine ve İsrail’e yönelik eleştirilerde bulundu. Bahçeli, “Asıl rejim değişikliği İsrail’de yaşanmalıdır. ABD Başkanı’nın ilk gündemi evvela bu olmalı. İsrail’in ABD yönetim sistemine nüfuz etmesi büyük bir tehlikedir.” ifadelerini kullandı.

Etiketler:
Bu habere tepkiniz nedir?
Haber Merkezi

Haber Merkezi

Yazarın tüm makale ve analizlerine aşağıdaki butona tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Düşüncelerinizi Paylaşın

Fikirleriniz bizim için önemli. E-posta adresiniz hiçbir şekilde gizliliğiniz ihlal edilerek paylaşılmaz.

Sıradaki Haberi Yükle: TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, “Üç Deniz Girişimi” Zirvesi...