USD 48,02 EURO 56,16 ALTIN 7.001,79
Yükleniyor...

Ana Sayfa Genel Sağlık Bakanı Memişoğlu Japon Heyetini...

Sağlık Bakanı Memişoğlu Japon Heyetini Kabul Etti

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Japonya Temsilciler Meclisi Sağlık, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Daimi Komisyonu Başkanı Masaki Ogushi ile bir araya geldi.
Haber Merkezi Haber Merkezi 13 Ağustos 2026, 00:51 13 Ağustos 2026, 00:51 1 dk okuma 26 Okunma

Haberin Devamı

ANKARA / TEKHA

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Japonya Temsilciler Meclisi Sağlık, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Daimi Komisyonu Başkanı Masaki Ogushi ile bir araya geldi.

Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan Bakıma Muhtaç Anne Ve Oğlu İçin İnceleme

Günün Manşeti

Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan Bakıma Muhtaç Anne Ve Oğlu İçin İnceleme
Haberi Oku

İki Ülke Arasında Sağlık Alanında İş Birliği

Görüşmeye ilişkin detayları sosyal medya hesabından paylaşan Bakan Memişoğlu, “Japonya Temsilciler Meclisi Üyesi ve Temsilciler Meclisi Sağlık, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Daimi Komisyonu Başkanı Masaki Ogushi ve beraberindeki heyet ile Bakanlığımızda bir araya geldik. Görüşmemizde, sağlık alanındaki mevcut ve potansiyel iş birliği imkanlarını ele aldık. Özellikle Üreten Sağlık Modeli vizyonumuz doğrultusunda hayata geçirdiğimiz projeler ile sağlık bilgi sistemleri konusunda geliştirebileceğimiz ortak çalışmaları değerlendirdik. Nazik ziyaretleri için Sayın Başkan’a ve kıymetli heyet üyelerine teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Etiketler:
Bu habere tepkiniz nedir?
Haber Merkezi

Haber Merkezi

Yazarın tüm makale ve analizlerine aşağıdaki butona tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Düşüncelerinizi Paylaşın

Fikirleriniz bizim için önemli. E-posta adresiniz hiçbir şekilde gizliliğiniz ihlal edilerek paylaşılmaz.

Sıradaki Haberi Yükle: Eğitim-Bir-Sen’den PIKTES Öğretmenleri İçin Kadro Talebi