USD 48,15 EURO 56,18 ALTIN 7.223,03
Yükleniyor...

Ana Sayfa Asayiş 71 İlde Uyuşturucu Operasyonu: 807...

71 İlde Uyuşturucu Operasyonu: 807 Kişi Tutuklandı

İçişleri Bakanlığı, emniyet güçleri tarafından son 15 günde 71 ilde zehir tacirlerine yönelik düzenlenen geniş çaplı operasyonlarda 1.368 şüphelinin yakalandığını duyurdu.
Haber Merkezi Haber Merkezi 24 Ağustos 2026, 13:04 24 Ağustos 2026, 13:04 2 dk okuma 14 Okunma

Haberin Devamı

ANKARA / TEKHA

İçişleri Bakanlığı, emniyet güçleri tarafından son 15 günde 71 ilde zehir tacirlerine yönelik düzenlenen geniş çaplı operasyonlarda 1.368 şüphelinin yakalandığını duyurdu. Adli makamlara sevk edilen zanlılardan 807’si tutuklanırken, 187 kişi hakkında adli kontrol tedbiri uygulandı. Diğer şüphelilerin yasal işlemleri sürüyor.

Tonlarca Madde Ve Milyonlarca Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi

Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı ile Cumhuriyet Başsavcılıkları koordinasyonunda gerçekleştirilen baskınlarda; 843,5 kilogram uyuşturucu madde ile 2 milyon 312 bin 455 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

Dev Kadro Ve Hava Destekli Eş Zamanlı Baskın

İl Emniyet Müdürlüklerince yürütülen saha çalışmalarına 1.915 ekip, 4 bin 826 personel, 14 hava aracı ve 48 narkotik dedektör köpeği katıldı.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu’dan İsrail Yönetimine Sert Tepki

Günün Manşeti

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu’dan İsrail Yönetimine Sert Tepki
Haberi Oku

Bakanlıktan paylaşılan açıklamada, “Uyuşturucu, birçok suçu besleyen karanlık bir ana damardır. Bu damarı kurutmak; çocuklarımızın istikbalini, gençlerimizin geleceğini ve ailelerimizin huzurunu korumak için zehir tacirlerine yönelik mücadelemizi kararlılıkla sürdürüyoruz. Kahraman Polislerimizi, Narkotik Başkanlığımızı, Cumhuriyet Başsavcılıklarımızı ve emeği geçenleri tebrik ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

Etiketler:
Bu habere tepkiniz nedir?
Haber Merkezi

Haber Merkezi

Yazarın tüm makale ve analizlerine aşağıdaki butona tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Düşüncelerinizi Paylaşın

Fikirleriniz bizim için önemli. E-posta adresiniz hiçbir şekilde gizliliğiniz ihlal edilerek paylaşılmaz.

Sıradaki Haberi Yükle: Kerem Aktürkoğlu: Yapılan Kontrollerde Olumsuz Bir Bulguya Rastlanmadı