USD 48,04 EURO 56,20 ALTIN 7.107,39
Yükleniyor...

Ana Sayfa Genel Diyanet İşleri Başkanı Arpaguş Malatya’da...

Diyanet İşleri Başkanı Arpaguş Malatya’da Miraç Kandili Programına Katılıyor

Cem Parlak Malatya/TEKHA Miraç Kandili özel yayını ve cami açılışı programları kapsamında Malatya’ya gelen Diyanet İşleri Başkanı Prof.
Haber Merkezi Haber Merkezi 15 Ocak 2026, 19:16 15 Ocak 2026, 19:16 1 dk okuma 22 Okunma

Haberin Devamı

Cem Parlak Malatya/TEKHA

Miraç Kandili özel yayını ve cami açılışı programları kapsamında Malatya’ya gelen Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Safi Arpaguş, temaslarına Malatya Valiliği ziyaretiyle başladı.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Safi Arpaguş, Malatya Valisi Seddar Yavuz’u makamında ziyaret etti. Valilikte gerçekleşen görüşmede, Malatya’da yürütülen kamu hizmetleri ile dini ve sosyal alanda gerçekleştirilen çalışmalar ele alındı. Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyarette, kentteki manevi hizmetlerin önemi vurgulandı.

Valilik ziyaretinin ardından Prof. Dr. Safi Arpaguş, Malatya Valisi Seddar Yavuz ile birlikte 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden vatandaşların defnedildiği Deprem Şehitliği’ni ziyaret etti. Şehitlikte Kur’an-ı Kerim okunarak dualar edildi, depremde yaşamını yitiren vatandaşlar rahmet ve minnetle anıldı.

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi: Savunma Sanayisinde Gelinen Nokta Güçlü Bir İradenin Eseridir

Günün Manşeti

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi: Savunma Sanayisinde Gelinen Nokta Güçlü Bir İradenin Eseridir
Haberi Oku

Diyanet İşleri Başkanı Arpaguş’un Malatya programı akşam saatlerinde devam edecek. Prof. Dr. Safi Arpaguş, Karagözlüler Camii’nde düzenlenecek Miraç Kandili Özel Yayını’na katılacak. Program, TRT ve Diyanet TV ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Etiketler:
Bu habere tepkiniz nedir?
Haber Merkezi

Haber Merkezi

Yazarın tüm makale ve analizlerine aşağıdaki butona tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Sıradaki Haberi Yükle: Ömer Çelik: Cumhurbaşkanına Yönelik Tehditler Yok Hükmündedir