USD 47,30 EURO 53,98 ALTIN 6.146,62
Yükleniyor...

Ana Sayfa Genel Meteorolojiden Dört Deniz İçin Fırtına...

Meteorolojiden Dört Deniz İçin Fırtına Uyarısı

Batı Karadeniz ve Marmara’da Fırtına Bekleniyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Batı Karadeniz, Marmara, Ege ve Batı Akdeniz bölgelerinde kuvvetli fırtına bekleniyor.
Haber Merkezi Haber Merkezi 14 Şubat 2026, 16:51 14 Şubat 2026, 16:51 2 dk okuma 34 Okunma

Haberin Devamı

Batı Karadeniz ve Marmara’da Fırtına Bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Batı Karadeniz, Marmara, Ege ve Batı Akdeniz bölgelerinde kuvvetli fırtına bekleniyor. Batı Karadeniz’in batı kesimlerinde rüzgarın, pazar günü akşam saatlerinden itibaren güney ve güneybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

Marmara Denizi’nde ise rüzgarın pazar akşam saatlerinden itibaren yine güney ve güneybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde fırtına şeklinde esmesi, fırtınanın pazartesi sabah saatlerinde etkisini kaybetmesi öngörülüyor.

Ege ve Batı Akdeniz’de Kuvvetli Fırtına

Kuzey Ege’de rüzgarın pazar gününün ilk saatlerinden itibaren güney ve güneydoğu, akşam saatlerinden itibaren ise güney ve güneybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde fırtına, yer yer 9 kuvvetinde kuvvetli fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Ege genelindeki fırtınanın pazartesi sabah saatlerinde etkisini kaybetmesi bekleniyor.

Güney Ege’de rüzgarın pazar gününün ilk saatlerinden itibaren güney ve güneydoğudan 6 ila 8 kuvvetinde fırtına, yer yer 9 kuvvetinde kuvvetli fırtına şeklinde eseceği öngörülüyor. Fırtınanın pazartesi günü kuzey kesimlerde sabah, güney kesimlerde ise akşam saatlerinde sona ermesi bekleniyor.

Batı Akdeniz’in batısında, özellikle Fethiye-Kaş arasındaki bölgede rüzgarın pazar günü öğle saatlerinden itibaren güney ve güneydoğu yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde fırtına, yer yer 9 kuvvetinde kuvvetli fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Bölgedeki fırtınanın pazartesi akşam saatlerinde etkisini kaybetmesi bekleniyor.

TBMM Başkanı Kurtulmuş Kamerun Büyükelçisi Tchatchouwo’yu Kabul Etti

Günün Manşeti

TBMM Başkanı Kurtulmuş Kamerun Büyükelçisi Tchatchouwo’yu Kabul Etti
Haberi Oku

Yetkililer, vatandaşların ulaşımda aksamalar başta olmak üzere yaşanabilecek tüm olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olması gerektiğini vurguladı.

Etiketler:
Bu habere tepkiniz nedir?
Haber Merkezi

Haber Merkezi

Yazarın tüm makale ve analizlerine aşağıdaki butona tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Sıradaki Haberi Yükle: Dışişleri Bakanı Fidan, Gazze Yönetimi Ulusal Komitesi Başkanı...