USD 45,78 EURO 53,30 ALTIN 6.663,17
Yükleniyor...

Ana Sayfa Siyaset AK Parti İl Başkanı Mehmet...

AK Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir’den Bayram Öncesi Yoğun Saha Mesaisi

Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir’den Bayram Öncesi Yoğun Saha Mesaisi AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir, Kurban Bayramı öncesinde gerçekleştirdiği ziyaret programlarıyla vatandaşlarla bir araya geldi.
Haber Merkezi Haber Merkezi 26 Mayıs 2026, 08:25 26 Mayıs 2026, 08:25 2 dk okuma 7 Okunma

Haberin Devamı

SARA ÇETİNKAYA – BALIKESİR / TEKHA

AK Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir’den Bayram Öncesi Yoğun Saha Mesaisi

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir, Kurban Bayramı öncesinde gerçekleştirdiği ziyaret programlarıyla vatandaşlarla bir araya geldi. Gün boyu süren saha temaslarında toplumun farklı kesimlerini ziyaret eden Aydemir, bayramın birlik, beraberlik ve dayanışma ruhuna dikkat çekti.

Program kapsamında AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey ile birlikte hayvan pazarını ziyaret eden Aydemir, besiciler ve vatandaşlarla görüşerek talepleri dinledi. Pazardaki yoğunluğu yerinde inceleyen Aydemir, üreticilerin emeklerinin desteklenmeye devam edeceğini ifade etti.

Bayram öncesi huzurevine de ziyarette bulunan İl Başkanı Mehmet Aydemir, huzurevi sakinleriyle sohbet ederek bayramlarını kutladı. Yaşlı vatandaşlarla yakından ilgilenen Aydemir’in ziyareti huzurevi sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı.

Günün devamında Çocuk Koruma ve Değerlendirme Birimi’nde çocuklarla bir araya gelen Aydemir, çocuklarla sohbet ederek çeşitli hediyeler verdi. Samimi görüntülerin oluştuğu ziyarette çocukların bayram sevincine ortak olundu.

Hane ziyaretleri de gerçekleştiren AK Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir, vatandaşların talep ve önerilerini dinledi. Ailelerle bir araya gelen Aydemir, bayram öncesinde vatandaşlarla güçlü gönül bağını sürdürdü.

Gerçekleştirilen ziyaret programlarıyla toplumun her kesimine temas eden AK Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir’in saha çalışmaları, vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.

 

 

 

 

 

Başkan Mustafa Günay Dahil 5 Kişi Gözaltına Alındı: İzmir’de Belediye Operasyonu

Günün Manşeti

Başkan Mustafa Günay Dahil 5 Kişi Gözaltına Alındı: İzmir’de Belediye Operasyonu
Haberi Oku

 

Etiketler:
Bu habere tepkiniz nedir?
Haber Merkezi

Haber Merkezi

Yazarın tüm makale ve analizlerine aşağıdaki butona tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Düşüncelerinizi Paylaşın

Fikirleriniz bizim için önemli. E-posta adresiniz hiçbir şekilde gizliliğiniz ihlal edilerek paylaşılmaz.