USD 48,04 EURO 56,20 ALTIN 7.145,42
Yükleniyor...

Ana Sayfa Siyaset Bakan Fidan, Viyana Belediye Başkanı...

Bakan Fidan, Viyana Belediye Başkanı Michael Ludwig ile Bir Araya Geldi

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, resmi ziyaretler kapsamında bulunduğu Avusturya’nın başkenti Viyana’da temaslarına devam ediyor.
Haber Merkezi Haber Merkezi 30 Nisan 2026, 12:14 30 Nisan 2026, 12:14 1 dk okuma 36 Okunma

Haberin Devamı

VİYANA / TEKHA

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, resmi ziyaretler kapsamında bulunduğu Avusturya’nın başkenti Viyana’da temaslarına devam ediyor. Bakan Fidan, programı dahilinde Viyana Eyalet Başbakanı ve Belediye Başkanı Michael Ludwig ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Ankara’da Müstehcenlik Soruşturmasında Adı Geçen Gece Kulübü Kapatıldı

Günün Manşeti

Ankara’da Müstehcenlik Soruşturmasında Adı Geçen Gece Kulübü Kapatıldı
Haberi Oku

Viyana’da Diplomatik Temaslar Sürüyor

Dışişleri Bakanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, iki günlük resmi ziyaret için Avusturya’da bulunan Bakan Fidan, başkent Viyana’da çeşitli diplomatik görüşmeler yürütüyor. Bu kapsamda Viyana Eyalet Başbakanı ve Belediye Başkanı Ludwig ile bir araya gelen Fidan’ın, ikili ilişkiler ve bölgesel konular üzerine değerlendirmelerde bulunduğu öğrenildi.

Etiketler:
Bu habere tepkiniz nedir?
Haber Merkezi

Haber Merkezi

Yazarın tüm makale ve analizlerine aşağıdaki butona tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Düşüncelerinizi Paylaşın

Fikirleriniz bizim için önemli. E-posta adresiniz hiçbir şekilde gizliliğiniz ihlal edilerek paylaşılmaz.

Sıradaki Haberi Yükle: Siirt’te Sıfır Atık Kütüphaneleri Hizmete Açıldı