USD 47,65 EURO 54,99 ALTIN 6.514,01
Yükleniyor...

Ana Sayfa Spor Karşıyaka Basketbol Şubesi İçin ‘Can...

Karşıyaka Basketbol Şubesi İçin ‘Can Suyu’ Kampanyası Başlatıldı: İlk Destek Folkart’tan

Basketbol Süper Ligi’nin köklü temsilcilerinden Karşıyaka, 2 yılı aşkın süredir ana sponsoru olmadan sürdürdüğü mücadelesinde mali yapısını güçlendirmek ve kulübün geleceğini güvence altına almak amacıyla “Karşıyaka’ya Can Suyu” destek kampanyasını başlattı.
Haber Merkezi Haber Merkezi 05 Ağustos 2026, 14:31 05 Ağustos 2026, 14:31 2 dk okuma 5 Okunma

Haberin Devamı

Basketbol Süper Ligi’nin köklü temsilcilerinden Karşıyaka, 2 yılı aşkın süredir ana sponsoru olmadan sürdürdüğü mücadelesinde mali yapısını güçlendirmek ve kulübün geleceğini güvence altına almak amacıyla “Karşıyaka’ya Can Suyu” destek kampanyasını başlattı.

İlk Destek Mesut Sancak’tan Geldi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay öncülüğünde hayata geçirilen kampanyaya ilk finansal katkı Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak’tan geldi. Yeşil-kırmızılı kulübe geçmiş yıllarda da önemli destekler veren Sancak, kampanyanın startını 5 milyon TL’lik bağışla verdi.

“Geniş Kapsamlı Dayanışma Gecesi Düzenlenecek” Kulüp yönetiminden yapılan yazılı açıklamada, başlatılan hareketin tüm İzmir iş dünyasını ve camiayı tek bir hedef etrafında toplamasının amaçlandığı belirtilerek şu ifadelere yer verildi:

“İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Cemil Tugay öncülüğünde başlatılan bu güç birliği hareketi, Karşıyaka camiamızı ve tüm İzmir iş dünyasını ortak bir hedef etrafında buluşturmayı amaçlıyor. Kampanyamızın ilk ve en önemli adımı ise kentimizin önde gelen markalarından Folkart ve Sayın Mesut Sancak’tan geldi. Folkart, kampanyayı 5 milyon TL’lik anlamlı bir katkıyla başlatarak İzmir iş dünyasına ve Karşıyaka sevdalılarına çok değerli bir dayanışma çağrısında bulundu.”

AK Parti’li Özdemir’den Üsküdar Meclisi’ndeki Seçime Tepki: Hukuki Haklarımızı Saklı Tutuyoruz

Günün Manşeti

AK Parti’li Özdemir’den Üsküdar Meclisi’ndeki Seçime Tepki: Hukuki Haklarımızı Saklı Tutuyoruz
Haberi Oku

Açıklamanın devamında, önümüzdeki günlerde iş dünyası ve spor camiasının katılımıyla geniş kapsamlı bir “Dayanışma Gecesi” düzenleneceği kaydedilerek tüm İzmir iş insanları destek vermeye davet edildi.

Etiketler:
Bu habere tepkiniz nedir?
Haber Merkezi

Haber Merkezi

Yazarın tüm makale ve analizlerine aşağıdaki butona tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Düşüncelerinizi Paylaşın

Fikirleriniz bizim için önemli. E-posta adresiniz hiçbir şekilde gizliliğiniz ihlal edilerek paylaşılmaz.

Sıradaki Haberi Yükle: AK Parti’li Özdemir’den Üsküdar Meclisi’ndeki Seçime Tepki: Hukuki...