USD 47,32 EURO 53,87 ALTIN 6.168,06
Yükleniyor...

Ana Sayfa Siyaset Portekiz Başbakanı Montenegro’yu Bakan Bolat...

Portekiz Başbakanı Montenegro’yu Bakan Bolat Karşıladı

NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi kapsamında Türkiye’ye gelen Portekiz Başbakanı Luis Montenegro’yu başkentte karşıladı.
Haber Merkezi Haber Merkezi 08 Temmuz 2026, 22:53 08 Temmuz 2026, 22:53 1 dk okuma 24 Okunma

Haberin Devamı

ANKARA / TEKHA

Prof. Dr. Ömer Bolat, 36. NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi kapsamında Türkiye’ye gelen Portekiz Başbakanı Luis Montenegro’yu başkentte karşıladı.

Müttefiklerle İş Birliği Vurgusu

Karşılamanın ardından sosyal medya hesabı üzerinden konuya ilişkin bir değerlendirme yapan Bolat, Türkiye’nin NATO ittifakı içindeki rolüne ve müttefik ülkelerle olan ticari ilişkilerine dikkat çekti. Bolat, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

Filenin Sultanları Yarı Finalde Çin İle Karşılaşıyor

Günün Manşeti

Filenin Sultanları Yarı Finalde Çin İle Karşılaşıyor
Haberi Oku

“36. NATO Devlet ve Hükûmet Başkanları Zirvesi vesilesiyle ülkemize gelen Portekiz Başbakanı Sayın Luis Montenegro’yu Ankara’da karşılamaktan memnuniyet duydum. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, Türkiye; NATO ittifakı içerisinde barışın, güvenliğin ve istikrarın güçlendirilmesine katkı sunmayı sürdürürken, müttefik ülkelerle ekonomik ve ticari iş birliğini de karşılıklı fayda temelinde geliştirmeye devam etmektedir. Zirvenin, ülkelerimiz arasındaki dostane ilişkilerin ve çok boyutlu iş birliğinin daha da güçlenmesine katkı sağlamasını temenni ediyorum.”

Etiketler:
Bu habere tepkiniz nedir?
Haber Merkezi

Haber Merkezi

Yazarın tüm makale ve analizlerine aşağıdaki butona tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Düşüncelerinizi Paylaşın

Fikirleriniz bizim için önemli. E-posta adresiniz hiçbir şekilde gizliliğiniz ihlal edilerek paylaşılmaz.

Sıradaki Haberi Yükle: Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Adil Bir Barışın Kaybedeni Olmaz”